menu
Van Doorn

24 november 2022 - Op 3 juni bestond onze dochteronderneming IMS (Incident Management Services B.V.) 25 jaar. Afgelopen vrijdag 18 november werd dat samen met de klanten en relaties van IMS gevierd bij Landgoed Heerlijkheid MariĆ«nwaerdt in Beesd. Onder het genot van een hapje en drankje werd teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar en werd het glas geheven op de toekomst. 

 

Gift voor Fonds Slachtofferhulp Programma verkeer

IMS vroeg de gasten, als ze iets wilden geven, om een gift over te maken aan het Fonds Slachtofferhulp Programma verkeer. Met dit programma richt het Fonds Slachtofferhulp zich op het hulpaanbod aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Ze onderzoeken of de hulp wel voldoet en kijken hoe het beter kan. Fonds Slachtofferhulp versterkt de (rechts)positie van slachtoffers en nabestaanden en faciliteren lotgenotencontact. Tot slot is er binnen het programma ook aandacht voor de verkeersveiligheid in Nederland.

 

Snelle en deskundige afhandeling incidenten

IMS kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Zij hebben de kennis en ervaring in huis voor een snelle en deskundige afhandeling van tal van incidenten. Dankzij de samenwerking met vaste partners door het hele land kan IMS uiterst snelle responstijd garanderen.

 

Meer weten over de dienstverlening van IMS?

Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Kamminga (bedrijfsleider IMS) op telefoonnummer 06-22 29 67 79. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.
 

IMS viert 25-jarig jubileum met klanten en relaties

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?