menu
Van Doorn
27 september '24

Afscheid oud directie Van Doorn

27 september 2024 - Op 19 en 20 september nam Van Doorn uit Geldermalsen officieel afscheid van vier oud directieleden die met pensioen gingen. De vier neven Barend Ezn, Barend Azn, Frans en Henk van Doorn waren de laatsten uit de tweede generatie van het familiebedrijf. Samen met hun neven Barend Bzn en Barend Hzn van Doorn, vormden zij jarenlang met zijn zessen het directieteam. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Tijdens een feestelijke receptie werd, in het bijzijn van klanten en relaties, vrienden en collega’s, teruggeblikt op de afgelopen jaren en een dankwoord uitgesproken voor hun jarenlange inzet en toewijding aan het bedrijf.

De afscheidsreceptie vond plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, op 19 september met onze zakelijke relaties en op 20 september met personeel, vrienden en familie van de afscheidnemende oud-directieleden. Op beide dagen was het weer zonovergoten en werd er met voldoening teruggekeken op de verrichte werkzaamheden en bijzondere mijlpalen van de afgelopen jaren.

 

Schenking aan goed doel: Zorglandgoed Bloemfonteijn

In plaats van cadeaus wilde de oud- directie graag een geldbedrag schenken aan een goed doel. Dit bedrag wordt gebruikt voor de bouw van een snoezelruimte op Zorglandgoed Bloemfonteijn in Heesselt, waar Van Doorn warme banden mee heeft. Het Zorglandgoed zet zich in voor mensen met een lichamelijke en/of een geestelijke beperking.  Het definitieve bedrag dat is opgehaald, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Van Doorn heeft eerder de buitenruimte van het Zorglandgoed aangelegd en sponsorde in 2015 de rolstoelbus die wij ook in onze eigen garage onderhouden. Bij hun afscheid in 2020 schonken de twee oud directieleden Barend Bzn en Barend Hzn ook een geldbedrag aan Stichting Bloemfonteijn.

 

Over de 1e,2e en 3e generatie van het familiebedrijf

Van Doorn begon in 1963 als klein bedrijf van 5 broers in de regio Geldermalsen. Na ca. 10 jaar kwamen de zoons van de oprichters in dienst en zetten hun schouders eronder om het bedrijf verder te laten groeien. Het verhaal ging al snel rond dat Van Doorn een echt familiebedrijf is dat goed voor zijn werknemers zorgt. Dit trok veel mensen aan en al snel werken er vaders, zoons, neven en broers van eenzelfde familie bij het bedrijf. In 2019 kwam de 3e generatie aan het roer. De zes neven van de tweede generatie deden een stap opzij maar bleven tot 2020, in een andere rol, betrokken bij het bedrijf. In 2020 namen de eerste 2 neven afscheid om met pensioen te gaan en in 2024 volgden de andere 4 neven van de oud directie. Hun vertrek markeert de definitieve overstap naar de derde generatie van het familiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met ruim 380 medewerkers, een omzet van ongeveer 100 miljoen euro, 435 bedrijfswagens die het hele land doorkruisen en een dienstenaanbod dat het gehele spectrum van de buitenruimte omvat, met vestigingen in heel Nederland en België. 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?