menu
Van Doorn

2 juli 2021 - Vanaf vandaag gaat Dover, het bedrijf aan de Bosmanskamp in Geldermalsen dat verkeersmaatregelen en definitieve bewegwijzering bij wegwerkzaamheden levert, verder als Van Doorn. Tijdens een kleine, maar feestelijke bijeenkomst nam het bedrijf de nieuwe naam en huisstijl officieel in gebruik. Het oranje logo met de pion van Dover is vervangen door het paarse logo van Van Doorn en de handelsnaam Dover B.V. door Van Doorn Verkeer B.V. De naamswijziging is de laatste stap in de huisstijlwijziging die Van Doorn (voorheen Leeuwenstein Groep) in 2020 in gang zette.

 

Waarom wordt Dover van Van Doorn?

Met vijf verschillende bedrijven zorgen wij al ruim 55 jaar voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Samen bieden wij een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming. Door met alle bedrijfsonderdelen onder 1 naam verder te gaan benadrukken wij de eenheid van ons merk en de samenwerking en het vertrouwen tussen de onderliggende bedrijfseenheden.

 

Onze dienstverlening verandert niet

Al onze medewerkers zetten zich dag en nacht in voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Nu en in de toekomst! Dat blijven we doen, maar dan onder de naam Van Doorn. Door te kiezen voor één sterk merk voor al ons werk kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

 

Van Doorn vormt de buitenruimte van morgen!

Van Doorn is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructuur, verkeersmaatregelen, groenvoorzieningen en calamiteitenservice. Binnen het totaalpakket aan dienstverlening zoeken wij voor iedere vraag een passende oplossing. Of u nu zoekt naar snelle oplossingen voor de korte termijn, of duurzame oplossingen voor de lange termijn. Van Doorn staat voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

collage feestje Dover

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?