menu
Van Doorn

7 april 2022 - Op 7 april 2022 ontvingen wij 15 meisjes van het R.S.G. Lingecollege op onze locatie aan het Laageinde in Geldermalsen. Wij deden vandaag namelijk mee aan Girls’ Day 2022, een initiatief van VHTO Expertisecentrum genderdiversiteit in bèta, techniek en IT. 

 

Kennismaken 

Tijdens Girls’ Day bezoeken meisjes door heel Nederland bedrijven in de bèta, techniek en IT. Zo kunnen ze kennismaken met de technische of IT-beroepspraktijk. Wij lieten de meisjes tijdens het bezoek zien hoe leuk het is om bij Van Doorn te werken. Ze kregen een rondleiding over ons terrein, spraken met onze medewerkers en maakten kennis met ons werk. Aan het einde van de dag ontvingen alle meisjes het Girl’s Day certificaat en een goed gevulde goodybag.

 

Nieuwe generatie vrouwen inspireren

Helaas sluiten meisjes en vrouwen het werken in bèta, techniek of IT uit. Dat is jammer, want om het groeiend aantal vacatures in onze branche te kunnen vullen, is het nodig om een brede groep talent aan te spreken. Door meisjes te laten zien hoe het is om te werken bij Van Doorn hopen wij een nieuwe generatie vrouwen te inspireren om voor bèta, techniek of IT te kiezen!
 

Girls' Day 2022

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?