menu
Van Doorn

12 juli 2021 - Een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen. Dat is onze missie. Vanuit onze missie zijn wij altijd op zoek naar duurzame alternatieven voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte. Maar ook hoe om te gaan met materialen en de afvoer daarvan.
 

Hergebruik van materialen

In Loon op Zand is afgelopen week ons Materiaal Uitwissel Punt (MUP) in gebruik genomen. Hier bieden wij alle tijdens onderhoud en werkzaamheden vrijgekomen materialen aan voor hergebruik. Zoals straatstenen en wegmeubilair. Deze worden vrij beschikbaar gesteld voor de inwoners van Loon op Zand.

 

Stichting INSERT

Mocht er voor materialen geen belangstelling zijn dan bieden wij ze aan op INSERT. Dat is een landelijke marktplaats voor vrijgekomen bouwmateriaal. Stichting Insert is een innovatief, circulair platform. Insert ondersteunt de transitie van een lineaire naar circulaire economie in de bouw-, groen- en civiele sector. Door via samenwerkingen grondstoffen, (bouw)materialen, bomen en heesters op een zo hoogwaardig mogelijk niveau te hergebruiken, werken we aan een betere en gezondere wereld, nu en voor toekomstige generaties.
 

 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?