menu
Van Doorn
15 januari '21

Onze elektrische veegwagen is in productie

15 januari 2021 - De allereerste volledig elektrische truck gemonteerde veegwagen van Nederland is in productie. Deze duurzame veegmachine wordt op dit moment voor ons op maat gebouwd bij Bucher Municipal in Dorking (Engeland). Het chassis is geproduceerd door DAF.

Het productieproces is in volle gang. De veegmachine inclusief het unieke en gepatenteerde afzuigsysteem wordt op dit moment gemonteerd op de truck. Geheel op maat en volgens onze wensen en in de Van Doorn gele kleur. Na de montage wordt de veegmachine uitgebreid getest. 

In oktober schaften wij de veegwagen aan. Onze importeur en leverancier is VTM/ Terberg Matec Nederland BV. Zij leveren specialistische machines met aanpassingen en wijzigingen toegespitst op de wensen van de klant. Inclusief een uitgebreide servicedienst.

Met deze duurzame, CO2 neutrale veegwagen hebben wij de primeur in Nederland. De eindlevering en presentatie staat gepland in maart 2021. Door het gebruik van deze V65e elektrische veegwagen op onze eigen onderhoudscontracten zetten wij een belangrijke stap voorwaarts op de groene duurzame weg.

Wilt u deze unieke CO2 neutrale veegwagen ook inzetten? Wij verhuren hem binnenkort ook aan derden, maar de belangstellig is nu al erg groot. Wees er dus snel bij. 

Verhuuraanvraag indienen: Contact 

sneak uit de fabriek veegwagen

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?