menu
Van Doorn
04 november '21

Raamovereenkomst Croonwolter&dros

4 november 2021 - Op maandag 25 oktober ondertekenden Erik van Doorn (Operationeel directeur Van Doorn) en Leon van der Kraan (Inkoper TBI)  een raamovereenkomst voor het verzorgen van verkeersmaatregelen, engineering en adviesdiensten, de levering van borden en het aanbrengen (definitieve) bewegwijzering door heel Nederland.

 

Jarenlange samenwerking

Van Doorn en Croonwolter&dros werken al jaren samen op verschillende Infra projecten van Croonwolter&dros. Nu is deze samenwerking formeel vastgelegd in een raamovereenkomst. De raamovereenkomst geldt ook voor de overige TBI-ondernemingen. Wij zijn hiermee het eerste verkeersmaatregelenbedrijf dat een dergelijke raamovereenkomst heeft met Croonwolter&dros en de TBI-ondernemingen.

 

Wederzijds vertrouwen als basis

“Van Doorn is een bedrijf dat grote waarde hecht aan het vertrouwen van onze klanten. De raamovereenkomst die is afgesloten tussen Croonwolter&dros en Van Doorn is voor ons een duidelijk bewijs dat we het vertrouwen van deze mooie organisatie hebben weten te winnen. Met deze samenwerking willen wij een waardevolle invulling geven aan de duurzame en innovatieve ambities van Croonwolter&dros op het gebied van verkeersmaatregelen.” aldus Erik van Doorn. 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?