menu
Van Doorn
27 september '21

Signa Terra gaat verder als Van Doorn

27 september 2021 - Op 17 juli 2021 fuseerden Van Doorn en Signa Terra. Na 25 jaar Signa Terra gaan zij nu verder als Van Doorn. Vanwege de coronamaatregelen konden wij dit moment pas dit najaar vieren. 

 

Op 23 september namen we, in aanwezigheid van de oprichter Barend van Doorn (Bzn), officieel afscheid van Signa Terra. Als blijvende herinnering aan Signa Terra werd er een boom onthuld en ontving Barend van Doorn (Bzn) een schilderij met daarop ‘alle groene vingers’ van Van Doorn. 

 

Met de oprichting van Signa Terra in 1995 werd onze expertise uitgebreid met ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en particuliere tuinen. De afgelopen 25 jaar heeft Signa Terra vele mooie werken mogen uitvoeren, waaronder de aanleg en onderhoud van diverse particuliere tuinen en stadsparken. Dit werk wordt voortgezet onder Van Doorn. 

 

Samen vormt Van Doorn één werkfamilie die zich dagelijks inzet voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Met verschillende bedrijven zorgen wij al ruim 55 jaar voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Klanten kunnen gebruikmaken van een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming

 

Van Doorn vormt de buitenruimte van morgen! 
 

collage feestje fusie Signa Terra Van Doorn

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?