menu
Van Doorn
15 oktober '20

Singelpark Leiden wint Loopaward 2020

15 oktober 2020 - Het Singelpark in Leiden is de eerste winnaar van de Loopaward geworden. Signa Terra was in 2017 betrokken bij de aanleg van het Singelpark en is nu verantwoordelijk voor het onderhoud van de Singelparkbakken in het park.

Volgens de jury heeft het Singelpark in Leiden veel impact, vormt het een bron van inspiratie en sluit het perfect aan bij de doelen van Ruimte voor Lopen. Wij zijn er trots op dat wij ons steentje aan dit mooie project mochten bijdragen.  

Het Singelpark werd in 2017 in opdracht van de gemeente Leiden aangelegd. Signa Terra was destijds verantwoordelijk voor de aanleg van een van de fases. De werkzaamheden vonden plaats bij de Marepoortkade, 3e Binnenvestgracht, Witte singel en de Zijlpoort. Ook zorgde Signa Terra voor de aanplant van de Singelparkbakken.

De Loopaward is een initiatief van het Platform Ruimte voor Lopen en wordt uitgereikt aan een Nederlands initiatief dat bijdraagt aan meer ruimte voor lopen (in het hoofd, in beleid en buiten). Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 8 oktober maakte de jury de winnaar bekend.

Singelpark Leiden wint Loopaward

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?