menu
Van Doorn
03 juni '23

Tegel-inruildag Loon op Zand

03 juni 2023 - Van Doorn is altijd bezig met de buitenruimte van morgen, vergroening is hier een belangrijk onderdeel van. Om de bewoners in de gemeente Loon op Zand aan te moedigen om aan de slag te gaan met hun eigen tuin, hebben we op zaterdag 3 juni een tegel-inruildag georganiseerd. Ook deze derde editie was weer een groot succes.

Auto vol met planten

Hortensia’s

Tijdens de tegel-inruildag konden mensen maximaal 10 tegels inleveren, hiervoor kregen ze prachtige Hortensia’s terug. De bewoners waren heel enthousiast en erg blij met hun nieuwe planten. 

Vergroening in gemeente

De gemeente Loon op Zand is druk bezig met vergroening, hierdoor ziet de buitenruimte er beter uit. Daarnaast zijn er vele redenen om de omgeving te vergroenen. Wist je bijvoorbeeld dat een groene omgeving verkoelend werkt op een warme dag? En wist je dat er in een groene omgeving een stuk minder wateroverlast is? Met de tegel-inruildag stimuleert de gemeente om inwoners hun leefomgeving groener en klimaatbestendiger te maken. 

Beheer groen gemeente Loon op Zand

Van Doorn is sinds 2020 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte in de gemeente Loon op Zand. We maaien bermen, verzorgen openbaar groen, snoeien bomen en hagen, en verwijderen onkruid op verhardingen. Zo vormen we samen de buitenruimte van morgen!

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?