menu
Van Doorn
05 februari '21

Uitbreiding samenwerking met Dura Vermeer

Met de ondertekening van een nieuwe partnerovereenkomst zetten Van Doorn en Bouwconcern Dura Vermeer een volgende stap in hun samenwerking. Vanaf nu zijn alle diensten van Van Doorn beschikbaar op Dura Vermeer-projecten. Hiermee breiden we de samenwerking met Dura Vermeer aanzienlijk uit. 

"Voorheen hadden we met Dura Vermeer een raamovereenkomst voor veeg- en zuigdiensten. Met de nieuwe partnerovereenkomst kunnen al onze activiteiten onder de partnerovereenkomst uitgevoerd worden." 

“Van Doorn werkt al langer samen met Dura Vermeer, maar door deze partnerovereenkomst gaan we nog nauwer samenwerken. Niet alleen in verschillende projecten, maar ook op het gebied van innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.” vertelt commercieel directeur Robert van Doorn. “Wij zijn trots op dit mooie resultaat en kijken er naar uit onze samenwerking verder uit te bouwen. De eerste stappen zijn hier inmiddels al voor gezet.” 

Directeur Inkoop Wesley Kuijpers bij Dura Vermeer: “In september 2019 ondertekenden Dura Vermeer en Van Doorn een strategische samenwerking die beide bedrijven sterker positioneert op de groeiende markt van beheer en onderhoud van infrastructuur. Met deze samenwerking verkreeg Dura Vermeer een 40% aandelenbelang in Van Doorn en werd Van Doorn als participatie gekoppeld aan Dura Vermeer. De nieuwe partnerovereenkomst breidt de activiteiten van Van Doorn als leverancier van Dura Vermeer verder uit. Voor beide partijen wordt het daardoor makkelijker om samen te werken op projecten.
 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?