menu
Van Doorn
22 maart '24

Van Doorn haalt allereerste Belgische certificaat binnen

 21 maart 2023 - Sinds 2010 is onze afdeling geleiderail actief op de Belgische markt. Inmiddels zijn we een bekende speler bij tal van Belgische projecten. Op 13 maart 2024 kregen wij als één van de eerste aannemers in België het uitvoeringscertificaat voor afschermende constructies van wegen dat werd uitgereikt door COPRO.


COPRO is een onpartijdige instelling die gaat over de controle en certificatie van producten in de bouwsector in België. Dit jaar reikte COPRO, onder haar certificeringsmerk CORPO.EXE, haar eerste uitvoeringscertificaten voor afschermende constructies van wegen uit. 


Met deze certificatie voor de uitvoering van afschermende constructies voor wegen in prefabbeton, staal en ter plaatse gestort beton draagt het certificeringsbureau bij aan de veiligheid en kwaliteit van de Belgische wegen. 
De uitvoeringscertificaten zijn uitgereikt aan VDC Aannemingen, de Belgische tak van Van Doorn, Willemen Infra, Colas Wallonië, SIEMES, Travaux Publics Jean – Marie Stassart, TRBA en Sace Sogeplant Sotraliège.


Wij zijn als bedrijf trots om dit certificaat in ontvangst te nemen om hierbij aan te tonen dat wij aan alle vereiste normen en waarden voldoen. Het behalen van het certificaat zijn wij nog niet klaar, want elk bedrijf dat dit heeft behaald wordt ook door de COPRO gecontroleerd om het te kunnen behouden.

 

Meer nieuws over deze certificering: COPRO reikt eerste uitvoeringscertificaten afschermende constructies uit | COPRO

Copro logo

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?