menu
Van Doorn
15 november '21

Van Doorn nieuwe eigenaar ParkTrust

15 november 2021 - Van Doorn is de nieuwe eigenaar van ParkTrust B.V. De bedrijfsovername sluit aan bij de strategie van Van Doorn om zich te verbreden en haar expertise uit te breiden naar bedrijventerreinen. ParkTrust is opgericht in 2005 en heeft 5 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht en is actief op circa 60 bedrijventerreinen in Zuid-Holland en omliggende provincies.

 

Win win

De overname van ParkTrust biedt aan beide partijen een meerwaarde. Ad van den Berg (oprichter en voormalig eigenaar van ParkTrust) heeft in Van Doorn een partij gevonden om het bedrijf over te nemen, door te zetten en verder uit te bouwen. Van Doorn kan met ParkTrust haar kennis en ervaring verbreden en inzetten in het beheer en onderhoud in de private sector. 

 

Kansen

De komende jaren zal de buitenruimte van bedrijventerreinen ingrijpend veranderen en verduurzamen. Dit biedt nadrukkelijk kansen voor Van Doorn om haar expertise als buitenruimte-specialist in te zetten.

 

Koopovereenkomst

Op 10 november 2021 hebben beide partijen hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst. De overname is vervolgens door alle betrokkenen feestelijk gevierd.

 

Foto: ondertekening koopovereenkomst door Ad Van Den Berg (oprichter en voormalig eigenaar van ParkTrust) en Martien Duel RA (financieel directeur van Van Doorn).

ondertekening koopovereenkomst ParkTrust B.V.

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?