menu
Van Doorn
20 december '21

Van Doorn partner Weijs werkend leren

20 december 2021 - Vanaf het schooljaar 2021/2022 zijn wij trotse partner van Weijs werkend leren. Weijs werkend leren is een driejarige erkende MBO-3 opleiding die studenten opleidt tot vakspecialist in de aanleg en onderhoud van de buitenruimte. 

 

Zelf vakmensen opleiden

“Van Doorn is regelmatig op zoek naar goed geschoolde medewerkers, maar net als in veel andere sectoren is hier een tekort aan.” vertelt Leonie van Ommeren (HR-manager). “Daarom hebben wij ons aangesloten bij Weijs werkend leren. Het biedt ons de kans om zelf studenten op te leiden. Tijdens de opleiding gaan de studenten één dag per week naar school, de overige vier dagen werken ze mee aan onze projecten. Een win-winsituatie dus.”

 

Over Weijs werkend leren 

De opleiding Weijs werkend leren is een samenwerking tussen de bedrijven J. van Esch B.V., Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V., Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. en Van Doorn. Weijs werkend leren is een erkende MBO-3 opleiding die staat voor minder leren vanuit de schoolbanken, buiten leren in de praktijk en leren van echte professionals. In drie jaar tijd worden studenten opgeleid tot vakspecialist in de infra, sport en/of groen. 

 

Meer weten? 

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Weijs werkend leren of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leonie van Ommeren (HR-manager) via pz@vandoornbuitenruimte.nl of kijk bij Leren en werken
 

Van Doorn partner Weijs werkend leren

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?