menu
Van Doorn
09 juni '23

Van Doorn Straatfestival zaterdag 24 juni

9 juni 2023 - Van Doorn bestaat dit jaar 60 jaar. Deze mijlpaal vieren we uitgebreid op zaterdag 24 juni tijdens het Van Doorn Straatfestival. Van een stukje geschiedenis in de tijdtunnel tot het nieuwste materieel op het innovatieplein; er is van alles te beleven. Daarnaast ontbreken ook muziek, foodtrucks en een speelplein voor de kinderen niet. Wethouder Van Stappershoef van de gemeente West Betuwe opent het Straatfestival om 10:00 uur. 

 

Van Doorn maakt feestje van buitenruimte

Normaal gesproken houden we ons bij Van Doorn niet bezig met het organiseren van festivals. Toch is er een overeenkomst: het speelt zich af in de buitenruimte. En dat is waar het werk van Van Doorn al 60 jaar om draait: het aanleggen, beheren en onderhouden van een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. 

Welkom tussen 10:00 en 17:00 uur

Hoewel Van Doorn een familiebedrijf is met inmiddels de 3e generatie Van Doorns aan het roer, wordt het niet alleen maar een familiefeestje op zaterdag 24 juni. Relaties, (oud-)medewerkers, vrienden, dorpsgenoten en andere geïnteresseerden; ze zijn allemaal welkom om tussen 10:00 en 17:00 uur een kijkje te komen nemen op het Van Doorn Straatfestival. Aanmelden kan via www.straatfestivalvandoorn.nl. Het Straatfestival vindt plaats rond ons hoofdkantoor aan het Laageinde 15a in Geldermalsen. De ingang is ter hoogte van Laageinde 13.

Werken bij Van Doorn

Een bezoek aan het Van Doorn Straatfestival is ook meteen een mooie gelegenheid om eens sfeer te komen proeven bij ons 380 medewerkers tellende bedrijf. Want nieuwe collega’s die zich in willen zetten voor de buitenruimte van morgen, kunnen we altijd gebruiken. Kijk voor onze vacatures op www.vandoornbuitenruimte.nl/werken-bij
 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?