menu
Van Doorn
27 juni '23

Van Doorn Straatfestival zonovergoten succes!

27 juni 2023 - Op zaterdag 24 juni vierden wij ons 60-jarig bestaan. Ter ere hiervan vond het Van Doorn Straatfestival plaats rond ons hoofdkantoor in Geldermalsen. Wethouder Jacoline Hartman van de gemeente West Betuwe opende het festival samen met Algemeen directeur Robert van Doorn. Dit onder toeziend oog van de andere 2 directieleden en een grote groep medewerkers, familie, relaties, buurtgenoten en andere geïnteresseerden die zich rond de ingang hadden verzameld. 

 

Van Doorn maakt feestje van buitenruimte

Normaal gesproken houden we ons bij Van Doorn niet bezig met het organiseren van festivals. Toch is er een overeenkomst: het speelt zich af in de buitenruimte. En dat is waar het werk van Van Doorn al 60 jaar om draait: het aanleggen, beheren en onderhouden van een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Wethouder Jacoline Hartman: “Wij zijn als gemeente trots dat we al 60 jaar zo’n mooi bedrijf in onze gemeente hebben. Ik heb openbare ruimte in mijn portefeuille en ben daar zelf ook veel in te vinden. Regelmatig kom ik daar Van Doorn tegen.” Algemeen directeur Robert van Doorn vult aan: “Maar liefst 34% van onze 380 medewerkers komt uit de gemeente West Betuwe. Ze zijn te vinden in 21 van de in totaal 26 kernen die onze gemeente telt.”

 

Gezelligheid in de zon

Het was een zonovergoten dag, iets wat het festivalgevoel zeker ten goede kwam. Robert van Doorn: “Het was gezellig druk op de verschillende pleinen. Veel bezoekers namen een kijkje in de tijdtunnel waarin de geschiedenis van Van Doorn tentoongesteld werd, maar ook van de mogelijkheid om het materieel van dichtbij te bekijken werd gretig gebruik gemaakt. De kinderen vermaakten zich ondertussen prima in hun eigen speelhal waar ze konden springen, draaien, kleuren en graven.” Daarnaast zorgden de vele muziekoptredens en het straattheater voor een gezellige sfeer op het terrein waar voor de inwendige mens ook de foodtrucks niet ontbraken. Kortom: een heerlijk festival met voor ieder wat wils. Robert van Doorn: “We hebben met elkaar een fantastische dag beleefd om ons jubileum te vieren. We kijken met trots en dankbaarheid terug op de afgelopen 60 jaar en hopen daar nog vele mooie jaren aan toe te mogen voegen.”

Bekijk hier de aftermovie: 

 

 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?