menu
Van Doorn
Infra
Verkeer

Afsluiting A2 planbaar onderhoud

15 december 2023 - Op vrijdag 8 december hebben wij de A2 tussen Knoopunt Deil en Empel afgesloten, om het geplande onderhoud aan de weg uit te kunnen voeren. Het onderhoud bestond onder andere uit: herstelwerkzaamheden aan het asfalt, vervangen van de voegovergangen, het opknappen van de geleiderail en het vervangen van portaalborden. Regelmatig onderhoud en vervanging is nodig om de weg in een goede conditie te houden en de levensduur te verlengen. 


De A2 wordt, met ruim 130.0000 voertuigen op een doorsnee werkdag in 2022, wel de slagader van Nederland genoemd. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren was een volledige afsluiting noodzakelijk. Het verkeer werd omgeleid via omleidingsroutes en weggebruikers moesten rekening houden met extra reistijd die kon oplopen tot meer dan 60 minuten.

Om een afsluiting te organiseren en te zorgen dat alle werkzaamheden in de gereserveerde tijd kunnen worden uitgevoerd, is altijd een goede voorbereiding en samenwerking nodig. Dankzij de inzet van alle vakmensen is al het geplande onderhoud, ondanks het slechte weer, met succes uitgevoerd. 

Samen vormen wij de buitenruimte van morgen!

afsluiting A2 planbaar onderhoud

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?