menu
Van Doorn
Ecolab

Autolaad-praatpalen Sight Landscaping

11 april 2019 - Ecoleon heeft twee Autolaad-praatpalen geleverd en geïnstalleerd bij Sight Landscaping, te Harderwijk. Naar aanleiding van een prettig gesprek op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2018, heeft Sight Landscaping bewust gekozen voor de afname van ons upcyclingsproduct: de autolaadpraat-paal met zijn karakteristieke en robuuste design.

De twee autolaad-praatpalen zijn geleverd in een 3 fase installatie uitvoering en zijn technisch zo geïnstalleerd dat ze aan elkaar verbonden zijn en slim samenwerken in het doorlussen van stroom middels een zogenoemde Master (Hoofdaansluiting – leadlaadpaal) en een Slave laadpaal.

Deze laadpalen zijn geschikt voor alle typen elektrische auto’s, op deze manier is Sight Landscaping goed voorbereid op de toekomst. SIGHT Landscaping is een landelijk opererend groenbedrijf met een sterke regionale binding.

Bent u net als Sight Landscaping ook op zoek naar een duurzame laadoplossing waar uw medewerkers en klanten gebruik van kunnen maken? 

Ecoleon geeft ook u graag advies over de voor u meest optimale laadoplossing. Meer informatie over de praatpaaloplossingen van Ecoleon vindt u hier >:

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?