menu
Van Doorn
Infra
Groen

Beplanting sportcomplex De Eendracht Hellevoetsluis

19 november 2020 - Afgelopen week brachten we bij het nieuwe sportcomplex De Eendracht in Hellevoetsluis de beplanting aan. We realiseerden voor de gemeente Hellevoetsluis een hoogwaardige en duurzame buitenruimte.

We kozen, in combinatie met de verhardingen rond het sportcomplex, voor een hoogwaardige en duurzame buitenruimte. Voor de beplanting gebruikten we planten die ongeveer 10 maanden per jaar voedsel leveren voor bestuivers, zoals bijen.

Ook aan een goede afwatering is gedacht. We zorgden ervoor dat het hemelwater voor zo’n 75% rechtstreeks afwatert op het oppervlaktewater. De kosten van een rioolstelsel zijn hiermee uitgespaard en het hemelwater wordt lokaal opgevangen.

Deze opdracht is gerealiseerd in samenwerking met verschillende disciplines binnen Van Doorn. Onze afdeling Ontwerp en Advies maakte het beplantingsplan, waarna de collega’s van Groen & Water het beplantingsplan realiseerden. De bestrating werd in een eerder stadium al gedaan door de collega’s van Infra Wegenbouw.
 

Sportcomplex de Eendracht

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?