menu
Van Doorn
Infra
Groen

Inrichting wachtruimte busstation 't Oor

1 augustus 2019 - In opdracht van Parkway6 ontwierp en realiseerde Van Doorn een wachtruimte met zitgelegenheden voor busstation ’t Oor aan de Noorderdreef in Almere. De wachtruimte werd in juli opgeleverd. De gemeente Almere is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud.

Een aangename wachtruimte met zitgelegenheden voor reizigers. Dat wilde de gemeente Almere. Van Doorn ontwierp de groeiplaatsinrichting, stelde het beplantingsplan op en verzorgde de aanleg. De oplossing is toekomstbestendig. Voor de bomen werd gekozen voor een groeiruimte met een intensief daktuinsubstraat. Dit zorgt ervoor dat de bomen altijd over voldoende groeiruimte en voedingsstoffen beschikken. Om de watervoorziening te waarborgen werd ook een waterreguleringssysteem geplaatst.

Parkway 6

De wachtruimte is onderdeel van het project Parkway 6. Parkway6 is een aannemerscombinatie van Dura Vermeer en BESIX die in opdracht van Rijkswaterstaat de A6 in Almere verbreedt. Het project Parkway6 is eind 2019 gereed. Ruim op tijd voor de Floriade in 2022.

Inrichting wachtruimte busstation ’t Oor in Almere

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?