menu
Van Doorn
Ecolab

Presentatie geüpcyclede praatpaal

19 april 2018 - Zaterdag 21 april vindt de jaarlijkse Nationale Rode Kruis Bloesemtocht plaats. Het grote eendaagse wandelevenement in de Betuwe, met routes die maar één keer per jaar toegankelijk zijn, trekt altijd veel bezoekers. De Leeuwenstein Groep is al 26 jaar een van de hoofdsponsoren van dit grootse evenement. De bloesem staat er prachtig bij en de weersvoorspellingen zijn fantastisch, dus het aantal bezoekers zal ook dit jaar naar verwachting erg hoog zijn. Nieuw dit jaar is de ludieke inrichting van Post Kievit langs de route door Ecoleon BV met de campagne #daarzijnweweer (Koopeenpraatpaal.nl). Zusterbedrijf Signa Terra regelt de plaatsing van de palen en de opbouw van het podium.

Aan personeelsleden en relaties wordt ieder jaar een vrijkaartje en een tasje met een lunchpakket verstrekt. Ook het veegwerk en de verkeersmaatregelen langs de route neemt de Leeuwenstein Groep voor zijn rekening. Dat zal ook dit jaar het geval zijn.

Post Kievit ingericht met praatpalen
Ecoleon BV, een van de dochterbedrijven van de Leeuwenstein Groep, neemt de inrichting van de ‘Post Kievit’ langs de route voor haar rekening. Op de rustplaats worden rijen praatpalen geplaatst, die als hagen naar een podium leiden waarop het nieuwste product van Ecoleon BV zal pronken: de tot autolaadpaal omgebouwde praatpaal.

Upcycling
Het afgelopen jaar verwijderde Ecoleon alle praatpalen langs de rijkswegen in Nederland. Met een ludieke campagne #daarzijnweweer presenteert Ecoleon de nieuwe, ge-upcyclede praatpaal aan het grote publiek. De praatpaal komt onder andere terug als laadpaal voor elektrische auto’s. Deze laadoplossing is te bewonderen op het podium op het westelijke deel van de route op de Post Kievit.

Maak een selfie maak kans op een prijs! 
Wie tijdens de Bloesemtocht een selfie maakt met de omgebouwde praatpaal en deze op social media plaatst met de tekst #daarzijnweweer én koopeenpraatpaal.nl, maakt kans op mooie prijzen.

Goed doel
De Bloesemtocht wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Het doel van de Stichting is steun te bieden aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving: chronisch zieke, gehandicapte en vereenzaamde mensen, ongeacht leeftijd. Door sponsoring van dit  grote sportieve evenement hoopt de Leeuwenstein Groep ook bij te dragen aan dit goede doel.

Meer informatie
De afgelopen maanden hebben Ecoleon en Ecotap samengewerkt om de traditionele praatpalen om te bouwen tot nieuwe producten. Meer informatie daarover is te vinden op: het verhaal van de praatpaal.nl en koopeenpraatpaal.nl.
Meer informatie over de Bloesemtocht is te vinden op deze website: http://rodekruisbloesemtocht.nl/

de winnende foto van de selfie actie #daarzijnweweer

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?