menu
Van Doorn

15 oktober 2021 - Op dinsdagavond 12 oktober vond op de N279 bij Heeswijk-Dinther een ernstig ongeluk plaats met twee vrachtwagens. Van Doorn en dochteronderneming IMS werden ingeschakeld voor de afzettingen en opruimwerkzaamheden. 

 

Op de N279 botsten twee vrachtwagens op elkaar. Naast de nodige materieelschade, ongeveer 600 liter diesel/olie in de berm en krasschades aan de rijbaan, lag de weg ook bezaaid met aardappels. Wij zorgden ervoor dat de benodigde verkeersmaatregelen en afzettingen er kwamen, zodat wij en de hulpdiensten veilig aan de slag konden. 

 

Nadat beide vrachtwagens door de berger waren afgevoerd en de aardappelen grotendeels waren opgeruimd, werd gestart met de sanering van de berm. Er werd ongeveer 30 m3 vervuilde grond afgegraven en vervangen door schone grond. De krasschades aan het asfalt herstelden we met Reomix en de aangebrachte markeringen voor de verkeersongevalsanalyse door de politie werden verwijderd met zwarte verf. Tot slot reinigden twee wegdekreinigers het wegdek met heet water, zaaiden we de berm opnieuw in en vervingen we de beschadigde reflectorpaal.

 

De volgende ochtend rond 5.15 uur kon de weg weer vrijgegeven worden voor het verkeer. 
 

Ongeval N279

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?