menu
Van Doorn
Infra
Groen
Ecolab

Renovatie buitenruimte Middelkoop

18 juni 2019 - Inmiddels alweer een aantal weken geleden, hebben wij een volledig gerenoveerd buitenterrein bij Middelkoop in Culemborg opgeleverd. 

Het eindresultaat van het buitenruimteproject bij Middelkoop te Culemborg is een mooi voorbeeld van de nauwe samenwerking van de bedrijfseenheden binnen Leeuwenstein Groep. Middelkoop Culemborg wilde hun buitenterrein beter laten aansluiten bij hun moderne en gastvrije interieur met als toevoeging een aantal duurzaamheidselementen.

Uw buitenterrein is het visitekaartje van uw bedrijf, het is dan ook van belang dat deze past bij de wensen en verwachtingen van uw bezoekers in de toekomst. Zorg er daarom voor dat uw buitenterrein alvast ingericht is voor uw bezoekers die elektrisch rijden en denk hierbij tevens aan verduurzaming van uw terrein met beplanting, bestrating en verlichting. Daarnaast is het ook van belang om vooraf goed na te denken over het beheer en cyclische onderhoud van uw buitenterrein.

Graag denken wij ook met u mee over de optimale benutting van uw buitenruimte. Voor meer informatie of een nadere kennismaking, neem gerust contact met ons op

Renovatie buitenruimte Middelkoop

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?