menu
Van Doorn
Groen

Renovatie Koningshof in Pijnacker-Nootdorp

27 november 2018 - Signa Terra is gestart met het groot onderhoud van het bosgebied rondom de 30 jaar oude wijk Koningshof in Pijnacker- Nootdorp. Op 23 november vond de feestelijke start plaats, samen met de basisscholen uit de regio De leerlingen uit groep 5/6 van de Johannesschool, de Tweemaster en de Casaschool kregen van Signa Terra allemaal een vlinderstruik mee naar huis om te verzorgen. Deze worden volgend jaar weer teruggeplaatst in de wijk.

De scholieren zijn erg betrokken bij het project. Sommigen maakten zich zelfs zorgen: leerling Isra van basisschool Casa hing bijvoorbeeld een briefje aan de kraan van Signa Terra, met de vraag om op de achterkant het antwoord te schrijven. ‘“Dag werkers, Ik en mijn vriendinnen houden van het veld en willen niet dat het weggaat. Ik wou vragen waarom hij eigenlijk weg moet.”

Signa Terra schreef het antwoord op de achterkant van het briefje en stelde daarmee Isra en haar vriendinnen gerust: ‘het veldje hoeft niet te verdwijnen, maar wordt opgeknapt zodat jullie er volgend jaar weer gebruik van kunnen maken’.

‘Het zal nog wel even duren voordat Koningshof helemaal is opgeknapt’, vertelt Laura Kleinsman van Signa Terra. ‘Vooral de komende drie winters zal er nog druk gesnoeid moeten worden om de planten genoeg ruimte te geven om zich verder te ontwikkelen.

Renovatie Koningshof in Pijnacker-Nootdorp

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?