menu
Van Doorn

12 mei 2020 - Maandag 11 mei ondertekenden Van Doorn en de gemeente Loon op Zand een samenwerkingsovereenkomst voor de komende 4 jaar. Met ingang van 1 mei 2020 voeren deze partijen samen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit.

Eind 2019 is de gemeente Loon op Zand gestart met de aanbesteding voor het onderhoud van de Openbare Ruimte. Van Doorn heeft met deze aanbesteding de beste prijs en het beste plan van aanpak aangeboden. Hiermee voert Van Doorn de komende 4 jaar het dagelijks beheer en onderhoud aan de groenvoorzieningen, de wegen en het riool uit. Daarin werkt de aannemer intensief samen met de gemeente.

Samen houden we de omgeving schoon, heel en veilig

Met dit nieuwe contract geeft de gemeente Loon op Zand het Burgergericht Beheer verder vorm. “Het is van groot belang voor de leefomgeving schoon heel en veilig is,” vertelt wethouder Gerard Bruijniks. “Goed onderhoud van het groen, de wegen en riolen is van groot belang. Groen voor een mooie schone aanblik, wegen om onze inwoners en gasten goed van A naar B te kunnen laten gaan en riolen om onze dagelijkse behoeften af te voeren maar ook ons regenwater. Het onderhoud gaan we doen met Van Doorn.”

“Samen met u vormen we de buitenruimte van morgen”

Robert van Doorn, commercieel directeur, over de samenwerking: “Wij kijken erg uit naar de samenwerking met de gemeente Loon op Zand en haar inwoners. Ons familiebedrijf zet zich al ruim 55 jaar in om de buitenruimte voor iedereen leefbaar, toegankelijk én veilig te houden. Met bijna 350 medewerkers ontwerpen, realiseren en onderhouden wij dagelijks wegen, kanalen, terreinen en groenvoorzieningen in zowel Nederland als België. De komende 4 jaar nemen wij ook het beheer en onderhoud van de wegen en het groen in de gemeente Loon op Zand onder onze hoede. Samen met u vormen wij de buitenruimte van morgen!”

Fotografie: Pix4Profs, Jan Stads

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?