menu
Van Doorn

28 maart 2022 - Om de leefomgeving in de gemeente Loon op Zand groener te maken en de verstening van de leefomgeving tegen te gaan, organiseerde de gemeente in samenwerking met Van Doorn op zaterdag 26 maart de Tegel-inruil-dag. 

 

Violen voor elke ingeleverde tegel

Tijdens de Tegel-inruil-dag ontvingen inwoners per ingeleverde tegel een aantal kleurrijke violen. In totaal werden er 1.200 violen uitgedeeld. De reacties van de inwoners waren zeer enthousiast en positief.

 

Groenere gemeente 

De gemeente Loon op Zand vindt een groenere gemeente belangrijk. Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook hard nodig. Groen werkt namelijk verkoelend op een hete dag en voorkomt wateroverlast na een hevige regenval. Daarom investeert de gemeente Loon op Zand actief in het groener maken van de kernen Loon op Zand, Kaatsheuvel en de Moer. Met de Tegel-inruil-dag wil de gemeente inwoners stimuleren om hun leefomgeving groener en klimaatbestendiger te maken. 

 

Van Doorn beheert en onderhoudt de buitenruimte    

Van Doorn is sinds 2020 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte in de gemeente Loon op Zand. Wij maaien de bermen, verzorgen het openbaar groen, snoeien de bomen en hagen, en bestrijden het onkruid op verhardingen. Zo vormen wij samen de buitenruimte van morgen! 
 

Tegel-inruil-dag Loon op Zand

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?