menu
Van Doorn
Infra
Groen

Werkzaamheden in Hellevoetsluis

01 mei 2023 - Van Doorn realiseert dagelijks de mooiste projecten door heel het land. Momenteel wordt er onder andere hard gewerkt in Hellevoetsluis. Vanuit de projectlocatie op het industrieterrein werken hoveniers, stratenmakers en kraanmachinisten om Hellevoetsluis een stukje mooier, duurzamer en veiliger te maken. 

 

Opvallend project

Momenteel lopen er verschillende projecten, zo zijn de stratenmakers op diverse locaties bezig met het herstellen van de bestrating, wordt er midden in de vesting een nieuwe rioolbuis gelegd en wordt er een kruispunt opgeknapt. Het laatste project valt het meeste op, het kruispunt op de Molenweg – Sportlaan is een complex punt met veel autoverkeer, fietsers en kinderen die op weg zijn naar school. Als het kruispunt af is zal de verkeersveiligheid een stuk verbeterd zijn, er komt bijvoorbeeld een drempel en het kruispunt wordt overzichtelijker.

 

Succesvolle opleveringen

Er zijn de afgelopen jaren al diverse projecten succesvol afgerond, zoals de bestrating op Het Cultuurplein, het grondwerk op bedrijvenpark Kickersbloem 3 en de buitenruimte van De Samenstroom. Bij De Samenstroom is de buitenruimte groener, duurzamer en kindvriendelijker geworden. De beplanting groeit goed en het ziet er fris en fruitig uit.

 

Al met al zijn we met mooie dingen bezig en hebben we ook leuke projecten succesvol afgerond. Samen vormen we de buitenruimte van morgen!
 

groene planten bij zwembad

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?