menu
Van Doorn

Geef bos terug aan de aarde

Regenwoud

Dat is ons doel als Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Dat doen wij sinds 2021. Zo helpen wij WWF de natuur en de bossen op de lange termijn te beschermen. 

 

Een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen 

Als aannemer in de grijze en groene buitenruimte van Nederland en België hebben wij elke dag te maken met de natuur. Wij zien het dan ook als onze taak om hier duurzaam mee om te gaan, zodat generaties na ons ook kunnen blijven genieten van de buitenruimte. Dat betekent bewuste keuzes maken. Of het nu gaat om de aanleg of het onderhoud van groen en wegen of het materiaal en materieel dat wij (her)gebruiken. 

 

Samen vormen wij de buitenruimte van morgen 

Wij bedenken praktische en haalbare oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Wij zetten ons in voor klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulariteit en energieneutraliteit. Zo realiseren wij samen met onze opdrachtgevers een toekomstbestendige buitenruimte waarin plek is voor mens en dier en een buitenruimte die weer in balans is met onze natuurlijke leefomgeving. Maar wij willen meer, daarom zijn wij Business Supporter van WWF.

 

Herstel en bescherming van bossen 

Bossen zijn namelijk ontzettend belangrijk. Ze zijn van levensbelang voor mens en dier. Ze zijn biomassa en produceren zuurstof en houden CO2 vast. Toch verliezen we bossen in een alarmerend tempo. Het is noodzakelijk om de bossen wereldwijd te herstellen en te beschermen. Daarom steunen wij het WWF in hun missie om bos terug aan de aarde te geven. Zo ondersteunen wij het klimaat en de biodiversiteit. Van Doorn Business Supporter van het WNF