menu
Van Doorn

Stage en Afstuderen

Op zoek naar een interessante stage- of afstudeeropdracht? 

Van Doorn is altijd op zoek naar mensen die nieuwe inzichten en energie met zich meebrengen en enthousiast zijn om het vak te leren. Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten voor alle studierichtingen en opleidingsniveaus, gerelateerd aan de civiele techniek en cultuurtechniek. Maar ook voor de richting projectbeheersing en strategische personeelsmanagement hebben wij diverse mogelijkheden. Wij beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket, gevuld met leerzame werkzaamheden kunnen aanbieden. 

 

Projecten

Van Doorn heeft interessante en veelzijdige projecten waarbij ruimte wordt gecreëerd voor een goede begeleiding in jouw stage of afstudeeropdracht.

 

Werksfeer

Van Doorn bestaat uit een hechte groep medewerkers onder verschillende bedrijven. Als stagiair of afstudeerder proef je de prettige werksfeer en word je voorbereid op het echte werk na je opleiding.

 

Stage- en reiskostenvergoeding

Zowel stagiaires als afstudeerders ontvangen een ruime stagevergoeding en een reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor ligt centraal in Geldermalsen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op 10 minuten loopafstand.

 

Actuele stage-/afstudeeropdrachten

 

Staat er nu niets voor jou tussen?

Stuur dan een open sollicitatie naar opleidingen@vandoornbuitenruimte.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.