menu
Van Doorn

De 100% elektrische truck gemonteerde veeg-/zuigwagen

Infra
Description

Vanaf het voorjaar van 2021 beschikt Van Doorn over een 100% elektrische en fluisterstille truck gemonteerde veegwagen: de Bucher V65e. Hiermee heeft Van Doorn een primeur in Nederland. 

Specification

De V65e is de eerste 100% elektrische en meest duurzame en CO2 neutrale veegwagen van Nederland. Hij maakt de buitenruimte fluisterstil schoon en is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik binnen de bebouwde kom.

De veegwagen heeft een uniek zuigsysteem waar patent op rust, is even krachtig als diesel aangedreven machines en is 8 uur per dag inzetbaar in de wegenbouw voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Zowel voor het lichte veegwerk (straatvuil), als voor het zware veegwerk (achter een asfaltfrees). De machine is voorzien van een hogedruk watersysteem waarmee ook het verwijderen van zware vervuiling mogelijk is.

De V65e is dé oplossing voor emissievrij en fluisterstil vegen in combinatie met een lange inzettijd en groot gebruiksgemak.  Als basis voor deze veeg-/zuigwagen is een compact truckchassis gekozen waardoor hij ook op krappe locaties ingezet kan worden. 

Download hier de flyer van de elektrische veegwagen (pdf)

Ons materieel is te huur voor incidentele werkzaamheden of voor langere termijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte contact op met de Afdeling Verhuur. 

 

Vraag naar de mogelijkheden

Advies nodig?

Wij helpen u graag! Stel hier uw vraag. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.