menu
Van Doorn
08 april '21

De afbouw en belettering van de V65E is begonnen

8 april 2021 - De eerste volledig elektrische truck gemonteerde veegwagen van Nederland is in Nederland en wordt op dit moment afgebouwd en beletterd bij Terberg Matec Nederland B.V. 

 

Afbouw en belettering

De V65e wordt bij Terberg Matec Nederland B.V. voorzien van een camera en een bumper met trekhaak. Daarnaast wordt er nog extra bergruimte gecreëerd. HKV Ochten zorgt tot slot voor een mooie en herkenbare belettering van de veegwagen. 

 

Belangrijke stap op de groene duurzame weg

Van Doorn wil de komende jaren overschakelen naar een milieuvriendelijk wagenpark. Met de V65e elektrische veegwagen zetten wij dan ook een belangrijke stap voorwaarts op de groene duurzame weg. Van Doorn is straks de eerste in Nederland met een volledig elektrische truck gemonteerde veegwagen. Wij hopen hiermee ook anderen te stimuleren om de groene weg op te gaan. De V65e wordt ingezet op onze eigen onderhoudscontracten, maar kan ook gehuurd worden door derden. Oplevering en presentatie volgt binnenkort.

 

Over Terberg Matec Nederland B.V. 

Terberg Matec Nederland B.V. is marktleider op het gebied van truck gemonteerde veegwagens. Zij leveren specialistische machines met aanpassingen en wijzigingen die zijn toegespitst op de wensen van de klant inclusief een uitgebreide servicedienst. Hun technische expertise is uniek. In Nederland is Terberg Matec Nederland B.V. als eerste aan de slag gegaan met deze veegwagen.

 

Wilt u deze unieke CO2 neutrale en fluisterstille veegwagen ook inzetten? 

Dat kan! Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.  
 

Neem contact op 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?