menu
Van Doorn
07 oktober '22

Insectenhotel Voedselbos Lingehout

7 oktober 2022 - Onlangs leverden wij een prachtig insectenhotel af bij Voedselbos Lingehout in Geldermalsen. Als partner van Voedselbos Lingehout in Geldermalsen schonken wij dit duurzame insectenhotel. Het insectenhotel is gemaakt door ons duurzaamheidsinitiatief Betuwse Planken en Balken.

 

Sponsoring insectenhotel 

Bij Van Doorn zijn wij betrokken bij de regio waar wij gevestigd zijn en werken. Dat doen wij op verschillende manieren. Een van de initiatieven die wij via sponsoring ondersteunen is het Voedselbos Lingehout in Geldermalsen. Onderdeel van de sponsoring is de levering van een duurzaam insectenhotel. Het insectenhotel helpt het Voedselbos bij de bestuiving van de fruitbomen en de biodiversiteit op peil te houden. 

 

Betuwse Planken en Balken 

Het insectenhotel is gemaakt door ons duurzaamheidsinitiatief Betuwse Planken en Balken. Het insectenhotel is 2,5 meter hoog en 1,5 meter breed en is gemaakt van vrijkomend stamhout. 

 

Bij Betuwse Planken en Balken maken wij, samen met onze partners, van vrijkomend stamhout nieuwe producten voor de buitenruimte. Binnen Betuwse Planken en Balken laten wij zien dat duurzaamheid en het bieden van kansen aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, hand in hand gaan.

 

Meer weten? 

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de producten van Betuwse Planken en Balken of onze sponsormogelijkheden. 
 

Insectenhotel Voedselbos Lingehout

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?