menu
Van Doorn

Werken bij Van Doorn

IS WERKEN AAN DE BUITENRUIMTE IETS VOOR JOU?

Of je nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw, hoogopgeleid of schoolverlater. Dat maakt voor ons niet uit. Wij geloven namelijk dat iedereen die wil een kans verdient. Een kans om al werkend te leren en zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Bij Van Doorn krijgen gemotiveerde werkers die met veel inzet en bezieling hun werk uitvoeren en verder willen groeien, volop mogelijkheden om zich in de breedte en de diepte te ontwikkelen.

Wij werken dagelijks aan een schone en veilige buitenruimte, onderhoud van groen en veilige verkeerssituaties op de weg. Denk je dat jij bij ons past? Dan maken wij graag kennis met jou! 

leren en werken

Esther Machielsen  
Groen Adviseur 

"Groen Adviseur bij een infrabedrijf, klinkt niet als een standaardkeuze als je de opleiding tot boswachter hebt gedaan. Maar uiteindelijk ligt het grootste natuurgebied langs de snelweg! Dat maakt mijn werk ook zo leuk, continu de wisselwerking tussen veiligheid, doorstroming maar ook de bevordering van biodiversiteit. Naast de leuke werkzaamheden is ook het aspect 'familiebedrijf' zeker een pluspunt. Er is veel warmte onderling en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging."

Berthil van Doorn
Bedrijfsleider 

“De dynamiek van het werken langs en aan de weg vind ik een van de mooiste dingen die er zijn. Dat en de afwisseling die het werk brengt. Bij Reiniging hebben we vaak te maken met ad hoc werk waardoor je snel moet kunnen schakelen en improviseren om het werk op tijd en volgens onze hoge standaard gedaan te krijgen. Gelukkig heeft ons familiebedrijf een grote groep enthousiaste mensen waar we op kunnen bouwen om dat voor elkaar te krijgen.”

John van Kranenburg
Uitvoerder

“Als je hard werkt en veel eigen initiatief toont, krijg je de ruimte om je te ontwikkelen bij Van Doorn. Ik ben hier begonnen als ‘Jan met de pet’ en heb mezelf ontwikkeld tot Uitvoerder op onze grote contracten. Daarna de overstap gemaakt naar werkvoorbereiding om mezelf te verdiepen in de contracten, werkplannen en het opstellen van werkpakketten. En natuurlijk het leren werken met diverse (online) systemen. Het is wel drukker geworden de laatste jaren, maar dankzij het leuke team en natuurlijk ook de fijne werksfeer van ‘jongens onder elkaar’ maken we samen een mooi stukje werk."

Stage en afstuderen
Vacatures
Filter

Afstudeerstage social media / online communicatie

Algemeen
Voltijd

Administratief medewerker

Algemeen
Deeltijd

Projectondersteuner Marketing & Communicatie (32 uur)

Algemeen
Deeltijd

Chauffeur wegdekreiniger/autolaadkraan bij IMS BV

Meldpunt
Voltijd

Chauffeur/Monteur Geleiderail

Infra
Voltijd

Werkvoorbereider verkeerstechniek

Verkeer
Voltijd

Werkvoorbereider permanente bewegwijzering

Verkeer
Voltijd

Tekenaar verkeerstechniek

Verkeer
Voltijd

Uitvoerend medewerker

Infra
Voltijd

Uitvoerder onderhoud (Noord-Holland)

Infra
Voltijd