menu
Van Doorn
26 augustus '21

Verhardingen Hellevoetsluis

26 augustus 2021 - Op donderdag 25 augustus ondertekenden Van Doorn en de gemeente Hellevoetsluis het contract voor aanbrengen, onderhouden en ontwikkelen van de elementverhardingen in de gemeente. 

 

De komende vier jaar is Van Doorn verantwoordelijk voor het (planmatig) aanbrengen, onderhouden en ontwikkelen van de functie van de elementenverharding binnen de gemeente Hellevoetsluis. Zowel in de (werk)voorbereiding als in de uitvoering zal Van Doorn actief zijn met klein onderhoud, incidenteel onderhoud, planmatig onderhoud en buurtaanpakprojecten. Bewonersparticipatie maakt regelmatig deel uit van het werk. Naast elementenverhardingen worden ook werkzaamheden verricht aan het straatmeubilair en de speelvoorzieningen. 

 

“Wij zijn blij dat wij ook de komende vier jaar aan de slag mogen voor de gemeente Hellevoetsluis met mooie projecten.” vertelde Robert van Doorn (Commercieel Manager van Van Doorn) tijdens de ondertekening van het contract. “De komende periode gaan wij bijvoorbeeld aan de slag met het project Hazelaar/Sering en het fietspad De Sprong”. 

 

Van Doorn is geen onbekende in Hellevoetsluis. De afgelopen vier jaar voerden we al twintig projecten en buurtaanpakken uit, zoals de herinrichting van het Cultuurplein, de inrichting van de Sportlaan en het bouwrijp maken van industrieterrein Kickersbloem. De afgelopen maanden realiseerde Van Doorn de buitenruimte van het eind augustus geopende integraal kindercentrum De Samenstroom
 

Werken bij Van Doorn

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij je inzetten om de buitenruimte van morgen te realiseren?